ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα στο ΝΒΑ γίνονται! Μπουλς – Πίστονς 144-147 στην τέταρτη παράταση! (video)

Όλα στο ΝΒΑ συμβαίνουν, έγινε κι αυτό! Οι Πίστονς κέρδισαν μέσα στο Σικάγο τους Μπουλς με σκορ 147-144 μετά από τέσσερις παρατάσεις!

Ήταν μόλις το 13ο παιχνίδι στην ιστορία του ΝΒΑ που κρίθηκε στην τέταρτη παράταση. “Ήταν επικό παιχνίδι! Για σας μπορεί να ήταν ωραίο, αλλά για τον Φρεντ (Χόιμπεργκ, τεχνικό των Μπουλς) και για μένα ήταν εξουθενωτικό”, είπε ο τεχνικός των Πίστονς, Σταν Βαν Γκάντι.

Τι να πουν κι οι παίκτες… Ο Μάρκους Μόρις έπαιξε 57 λεπτά για τους Πίστονς. Οι Ιλιάσοβα και Ντράμοντ 54 λεπτά και ο Τζάκσον 50 λεπτά. Για τους Μπουλ ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 56 λεπτά συμμετοχής και ο ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς Ρόουζ έπαιξε 54 λεπτά. Ο 35χρονος Γκαζόλ ήταν στο παρκέ για 48 λεπτά!

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο της τέταρτης παράτασης ο Μπάτλερ αστόχησε σε τρίποντο που θα έστελνε το παιχνίδι σε πέμπτη παράταση.

Ο Ντράμοντ με 33 πόντους και 21 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Πίστονς, που είχαν σε καλή μέρα τους Τζάκσον (31π., 13ασ.) και Μόρις (20π.). Από τους Μπουλς, ο Μπάτλερ είχε 43 πόντους, ο Ρόουζ 34 πόντους και ο Γκαζόλ 30 πόντους…

To Top