“Στοχοποίηση του Άρη ενόψει σημαντικών υπογραφών!”

O νομικός που ασχολείται με το άρθρο 99 του Άρη, Αργύρης Αργυριάδης, έδωσε την δική του εξήγηση για το θέμα Ηλιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την διαρροή της είδησης:

«Δεν υπήρξε συνεδρίαση για τον Άρη χθες και αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Εφόσον δεν εξετάστηκε ο φάκελος δεν μπορεί να υπάρχει και απόφαση. Το να βγαίνουν και να κοινοποιούνται στοιχεία οπουδήποτε πολίτη συνιστά ποινικό αδίκημα και είναι κατάπτυστο. Τα αδικήματα έτσι και αλλιώς ήταν γνωστά στην οικογένεια του Άρη και κατά την προεκλογική εκστρατεία. Αν μιλάμε μόνο για αυτές τις υποθέσεις τότε δεν επηρεάζεται ο Άρης.

Μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση η στοχοποίηση του Άρη την ώρα που είμαστε εν αναμονή πολύ σημαντικών  υπογραφών. Χθες ο κύριος Ηλιάδης ήταν να υπογράψει συμφωνίες 4,000,000 ευρώ με δύο πολύ σημαντικούς πιστωτές και τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ελπίζω η ζημιά που έγινε και γίνεται να μην είναι ανεπανόρθωτη. Ήταν πολύ κοντά το θέμα του Σηφάκη και πολλών άλλων παικτών. Ξεκινάει μία ολόκληρη ιστορία τώρα με το ποιος είναι αυτός που υπογράφει. Ο Ηλιάδης δεν είναι απλά ένα διαχειριστής αλλά αναλαμβάνει και προσωπικά τις υποθέσεις. Έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει ένορκη διοικητική εξέταση. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το οτιδήποτε»

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του Ηλιάδη:

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα κάτσει έτσι. Αργά το βράδυ μιλήσαμε τον κύριο Hλιάδη γιατί αντιλαμβάνεται ότι είναι συγκεκριμένα κέντρα που θέλουν να κάνουν κακό. Αυτό που πρώτα θέλει να μάθει είναι ποιοι κρύβονται από πίσω. Τα συμφέροντα είναι αρκετά. Ο Ηλιάδης έχει κινήσει τις διαδικασίες για να ξαναδεί το μητρώο του μήπως και έχει κάτι που δεν ξέρει. Οι ποινές του πάντως ουδόλως επηρεάζουν την αδειοδότηση. Δυστυχώς όσα γίνονται στο παρασκήνιο είναι κατά του Άρη. Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση»

To Top