ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο κάδρο ο Μανωλάς, δεύτερη “απόπειρα” σε ένα χρόνο….

Το όνομα του Κώστα Μανωλά, γιου του Στέλιου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και νυν προπονητή, βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο στο μεταγραφικό κάδρο του Άρη.

Ο 22χρονος μέσος, μένει ελεύθερος, μετά την αποβολή της Κέρκυρας από την Σούπερ Λιγκ, εφόσον φυσικά, οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός από το Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου θα προσφύγουν οι “Φαίακες”, μετά την ανατρεπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Για τον νεαρό αριστεροπόδαρο αμυντικό, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο, η αβεβαιότητα αναφορικά με την κατηγορία, οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή στον ΑΟ Χανίων.

Στην Κρήτη, έμεινε για μόλις ένα εξάμηνο (12 συμμετοχές), καθώς τον Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο 1.5 έτους με την Κέρκυρα. Με την ομάδα της Κέρκυρας, αγωνίστηκε σε μόλις 4 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Θρασύβουλο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης και στον Λεβαδειακό.

Ο παίκτης αρέσει τόσο στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη (τον ήθελε και πέρσι), όσο και στον Μπάμπη Τεννέ. Ήδη, μία πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη έγινε και εφόσον υποβιβαστεί οριστικά η Κέρκυρα και ο Άρης αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τα “κιτρινόμαυρα”.

To Top