ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Αντρέα Ματσόν σκιαγραφεί στο PRESSARIS τα δύο νέα αστέρια του Άρη, Οκάρο Γουάιτ και Τζερέλ Μακ Νιλ! (photos)

Ο Αντρέα Ματσόν γνωρίζει άριστα το περιβάλλον του Άρη, προσαρμόστηκε σε αυτό και σε γενικές γραμμές πέτυχε μέσα σε αυτό. Σε συνδυασμό με την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα, γνωρίζει πολύ καλά και τον Οκάρο Γουάιτ και τον Τζερέλ Μακ Νιλ, τους δύο πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Άρη και μίλησε γι’ αυτούς στο PRESSARIS.

virtus_2423

Ο Ιταλός τεχνικός είχε πολύ καλή εικόνα και για τους δύο. Για τον Οκάρο Γουάιτ που έπαιξε φέτος στην Βίρτους Μπολόνια είπε ότι “είναι ένας παίκτης στη θέση “4” με πολύ καλά χέρια και μπορεί να εξελίξει τον εαυτό του για το υψηλό επίπεδο. Ήταν καλός στην Βίρτους Μπολόνια και ελπίζω ότι θα προσαρμοστεί εύκολα στις ανάγκες του Γιούροκαπ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά δεν θα είναι πολύ εύκολο αυτό να συμβεί, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός παίκτης”.

JEREL-MCNEAL-THREE-POINTS--5658

Για τον Τζερέλ Μακ Νιλ τον οποίο αντιμετώπισε ως προπονητής της Ρέγερ Βενέτσια την περίοδο 2011-12 υπογράμμισε στο PRESSARIS πως “είναι καλός αμυντικός και ικανός στο να ελέγχει τον αγώνα. Σταθερός παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να γίνουν καλύτεροι”.

Ο Ματσόν είναι προφανές ότι δεν έχει στο μυαλό του τον Μακ Νιλ ως σκόρερ, διότι στην Ιταλία είχε περίπου 11 πόντους μέσο όρο, έκανε όμως πολλά άλλα πράγματα στο παρκέ στα 32 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τη Μοντεγκρανάρο.

To Top