ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλει ενίσχυση στον “άσο”, αρέσει ο Κουτζαβασίλης!

Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση του Άρη στη θέση του τερματοφύλακα με τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Μπάμπη Τεννέ, να στρέφονται στη Κέρκυρα και να ξεχωρίζουν τον Φώτη Κουτζαβασίλη.

Οι «κιτρινόμαυροι», θέλουν να «εκμεταλλευτούν», την απόφαση για υποβιβασμό της Κέρκυρας και να αποκτήσουν τον 26χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, φέτος, με την φανέλα των “Φαιάκων”, κερδίζοντας θέση βασικού στον δεύτερο γύρο.

Ο ύψους, 183 εκατοστών, τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Κέρκυρα τα δύο τελευταία χρόνια (26 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. «Έφτιαξε» το όνομα του στον Πανσερραϊκό (απ΄όπου τον απέκτησε η Κέρκυρα) την διετία 2011/13. Με τους Σερραίους αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 32 την δεύτερη σεζόν.

Ο πλευρά του παίκτη προσεγγίστηκε από τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη και με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την υπόθεση της Κέρκυρας, θα υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, καθώς θα μείνει ελεύθερος αν υποβιβαστεί η τωρινή του ομάδα.

To Top