Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η Κ-20 με ΟΦΗ

Για τρίτη φορά φέτος οι νεαροί παίκτες της Κ-20 θα έχουν την ευκαιρία να… πατήσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου θα υποδεχθούν τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή (18/03) στις 11:30, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής.

Με δεδομένο ότι η πρώτη ομάδα θα έχει παίξει το Σάββατο (17/03) και δεν θα υπάρχει θέμα επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου, οι άνθρωποι του Άρη αποφάσισαν να παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγες ώρες αργότερα και το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή.

Θα είναι η τρίτη φορά φέτος που οι παίκτες της Κ-20 θα έχουν αυτή τη χαρά, αφού το ίδιο είχε συμβεί και εναντίον του Παναιτωλικού και του ΠΑΟΚ (νίκες 1-0, σε αμφότερες τις περιπτώσεις), το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο αντίστοιχα.

Μάλιστα, το όφελος θα είναι διπλό, αφού εκτός από το πρόσθετο αγωνιστικό κίνητρο που ασφαλώς θα έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, ταυτόχρονα θα μπορέσουν να βρεθούν κοντά τους και να τους χειροκροτήσουν πολύ περισσότεροι φίλοι της ομάδας, αφού η πρόσβαση στο γήπεδο του Άρη είναι σαφώς ευκολότερη από ό,τι στις αθλητικές εγκαταστάσεις Λώλα στην Σουρωτή, τις οποίες συνήθως χρησιμοποιεί ως έδρα η Κ-20.

Δεν αποκλείεται, άλλωστε, τις προσπάθειες των ανερχόμενων ταλέντων του Άρη να παρακολουθήσει και ο Μανουέλ Μασάδο με τους συνεργάτες του, αφού η πρώτη ομάδα θα έχει ρεπό την Κυριακή και ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει καλύτερες εντυπώσεις για τους νεαρούς παίκτες του Νίκου Πασσιαλή.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top