Στο Βικελίδης ο Αναστόπουλος, “καλή αρχή” του ευχήθηκαν οι φίλαθλοι – Απαντάει το βράδυ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Αναστόπουλος! Ολοκλήρωθηκε η πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση των κίτρινων. Αποκλειστικές φωτογραφίες του αλενατόρε έξω από το γήπεδο των κίτρινων.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PRESSARIS, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Νίκος Αναστόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τους κίτρινους και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συνεργασίας τους. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα, παρουσία των διοικούντων και του 54χρονου προπονητή και ολοκληρώθηκε στις 4.45 μ.μ. Αποχωρώντας ο Αναστόπουλος από το γήπεδο έγινε αντιληπτός από φιλάθλους του Άρη. Τον πλησίασαν αμέσως.

“Κόουτς καλή αρχή…” του ευχήθηκαν και αυτός αρκέστηκε να χαμογελάσει, χωρίς να σχολιάσει περισσότερο ή να πει ο,τιδήποτε. Αποχώρησε συνοδευόμενος από τον Γιάννη Μιχαλήτσο!

Ήταν η πρώτη συνάντηση, η οποία έγινε σε καλό κλίμα. Αναμένεται να γίνει μια ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ, μια και αργά το απόγευμα ο Αναστόπουλος πετάει για το Ηράκλειο. Σε αυτήν την επικοινωνία αναμένεται να υπάρξει απάντηση.

Εφόσον τα βρουν θα ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη… φόρμα, μετά από επτά χρόνια. Αν όχι, ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, όλα δείχνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο “αλενατόρε” βρίσκεται με το ένα…πόδι στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Το PRESSARIS θα σας ενημερώσει για ό,τι νεότερο.

To Top