Τζάμπολ με… «ανθελληνικό» ποντάρισμα!

Η Εθνική μπάσκετ αναμένεται να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στο προολυμπιακό τουρνουά, κόντρα στην αδύναμη Ιορδανία, αλλά το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα υπέρ των Αράβων, με δεδομένο ότι θα έχουν «αβάντζο» +29,5 πόντους! Το σημερινό «μενού» έχει επίσης φινλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά και τένις…

Το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ της Βενεζουέλας ξεκινά με θεωρητικά εύκολο έργο για την Ελλάδα, που όμως δεν θα έχει κάποιο… ζόρι να σπάσει το κοντέρ της διαφοράς απέναντι στην Ιορδανία, συνεπώς συνιστάται ποντάρισμα υπέρ της αντίπαλης ομάδας, που παίζεται με πλεονέκτημα +29,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,88).

Όσοι κυνηγούν τις εκπλήξεις, μπορούν επίσης να παίξουν μερικά ευρώ στη νίκη της Αγκόλας κόντρα στα Σκόπια, με ενδεικτική απόδοση 4,20.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα πρέπει σήμερα να βολευτούν με φινλανδικό πρωτάθλημα, όπου το Betarades.com προτείνει ένα σύστημα «2-4» με περιθώριο λάθους: Βάασα – Γιβάσκιλα «Χ» (απόδοση 3,50), Κουπς – Γιάρο «Χ» (απόδοση 3,70), Λάχτι – Ίντερ Τούρκου «1» με draw no bet (απόδοση 2,63) και Χάκα – Τούρκου «1» με draw no bet (απόδοση 2,35).

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκεται το φημισμένο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον, όπου επιλέγουμε νίκη – έκπληξη του Μπράιαν Μπέικερ επί του Φίλιπ Κολσράιμπερ (ενδεικτική απόδοση 2,85), καθώς και επικράτηση του Νταβίντ Φερέρ σε βάρος του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (ενδεικτική απόδοση 2,12).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top