Στο κυνήγι της κορυφής με 1.86

Η Άσκολι επέστρεψε στις επιτυχίες και πλήρωσε έναν άσο σε εξαιρετική απόδοση. Δεν βγήκε το GG στο Βερόνα – Σασουόλο με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια. Φυσικά και θα ασχοληθώ με τις δύο ιταλικές κατηγορίες και σήμερα…

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Για την Ίντερ μέχρι τώρα υπήρχε ένα ερωτηματικό. Αν μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο στην Serie A και ταυτόχρονα να δώσει βάρος και στο Τσάμπιονς Λιγκ…Η πρόσφατη νίκη επί της Ντόρτμουντ με 2-0 στο Τζουζέπε Μεάτσα έδωσε την απάντηση. Η ομάδα του Κόντε σαφώς και δίνει προτεραιότητα στην πορεία της εντός συνόρων αλλά θα παλέψει όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ό,τι βγει…χωρίς άγχος. Παραμένει λοιπόν στο κυνήγι της Γιουβέντους, η οποία αγωνίζεται νωρίτερα σήμερα στο Βία Ντελ Μάρε κόντρα στην Λέτσε. Δύσκολα θα αφήσουν βαθμούς οι μπιανκονέρι στον Νότο αλλά οι νερατζούρι όπως και να χει, πρέπει να κάνουν την δουλειά τους.

Η Πάρμα μπορεί υπό συνθήκες να αποδειχθεί δύσκολη αντίπαλος, διότι είναι ομάδα που μπορεί να παίξει καλά στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο ταξίδεψε στο Μιλάνο με σημαντικές απουσίες αλλά και με μία χαλαρότητα μετά τις 3 διαδοχικές εντός έδρας νίκες.

Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Λουκάκου είναι σε φόρμα και εκτιμώ πως η Ίντερ μπορεί σήμερα να νικήσει, καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός γκολ.

Στην Serie B έχουμε πολλά παιχνίδια σήμερα, θα επικεντρωθώ στοιχηματικά σε δύο εξ αυτών. Η Σπέτσια πανηγύρισε σημαντικό διπλό επί της Πεσκάρα και εκεί που όλα έδειχναν πως τελειώνει ο Ιταλιάνο, άλλαξε το κλίμα υπέρ του προπονητή, ανέβηκε και η ψυχολογία των παικτών. Η Γιούβε Στάμπια προέρχεται από δύο σερί νίκες στις μάχες των νεοφώτιστων αλλά ήρθε η ώρα για την πρώτη εντός έδρας νίκη της Σπέτσια, η οποία έχει το υλικό για να χτίσει θετικό σερί.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από την Dacia Arena. Η Πορντενόνε εκπλήσσει με τις επιδόσεις της στην ουδέτερη έδρα μέχρι στιγμής και δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι θα είναι ανταγωνιστική και σήμερα. Η Τσιταντέλα βολεύεται σε παιχνίδια που η αντίπαλος έχει επιθετική τακτική και είναι ικανή να φύγει με το διπλό. Δεν θα χαλαστεί ωστόσο με την ισοπαλία, την οποία περιέργως αγνοεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Έβερτον επικράτησε 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Γκούντισον Παρκ, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τέσσερις σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει να χτίσει σε αυτό το σερί. Αν μη τι άλλο το υλικό της δεν είναι για τις χαμηλές θέσεις και από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα ψυχολογίας. Η Μπράιτον βέβαια θα δώσει την δική της μάχη αλλά δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο την φετινή σεζόν. Με την απαραίτητη κάλυψη του dnb στο διπλό…

Η Πρέστον έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 87ο λεπτό από την ισχυρή Λιντς. Πολύ δυνατή στο Ντίπντεϊλ η ομάδα του Άλεξ Νιλ, έχει ήδη επικρατήσει φέτος των Γουίγκαν, Στόουκ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπρέντφορντ και Μπάρνσλεϊ και σίγουρα η προβληματική Μπλάκμπερν μπορεί να προστεθεί στην λίστα των θυμάτων της.

Θες να μάθεις για τα καζινο με μπονους εγγραφης; Στο Bonus-eggrafis.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

 

To Top