Στο Λαύριο ο Κάιλ Όλμαν Τζούνιορ, έκλεισε στον Κολοσσό ο Αγκμπελέσε

Αμερικανό γκαρντ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (7/8) το Λαύριο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Mετά την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη και του Βασίλη Μουράτου η ομάδα της νότιας Αττικής ανακοίνωσε τη συμφωνία της και με τον Αμερικανό γκαρντ Κάιλ Όλμαν Τζούνιορ.

Ο 22χρονος ύψους 1μ.91 αθλητής αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ, έπαιξε από το 2015 έως την άνοιξη του 2019 στο Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια Στέιτ Φούλερτον και σε 127 αγώνες σε αυτή την τετραετία είχε μέσους όρους 13.2 πόντων από 43.4% στα συνολικά σουτ, 35.2% στο τρίποντο και 73% στις βολές μαζί με 2.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 29.1 λεπτά συμμετοχής.

Ο Νεοϋορκέζος Όλμαν ήταν μέλος των Τορόντο Ράπτορς στο Σάμερ Λιγκ που έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στο Λας Βέγκας, ωστόσο δεν είχε ρόλο καθώς έπαιξε σε μόλις ένα ματς για λίγα λεπτά.

Την ίδια ώρα, ο Κολοσσός ολοκληρώνει μία μεταγραφή. Η ομάδα της Ρόδου έφτασε σε συμφωνία με τον Ντάνι Αγκμπελέσε, ο οποίος πραγματοποίησε πέρσι μία εξαιρετική σεζόν στον Χολαργό (8,4 πόντοι, 7,1 ριμπάουντ μ.ο). Μέσα στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει και η ανακοίνωση στην έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

To Top