ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ταξίδι θα… συνεχιστεί! Με πάθος και πίστη για το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Μόλντε ο Ευρωπαίος Άρης! (PRESSARIS LIVE, 20:00)

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη συνεχίζεται και επόμενος σταθμός του μετά την Κύπρο η Νορβηγία, εκεί όπου οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να βάλουν σήμερα (PRESSARIS, 20:00, Cosmote tv) απέναντι στην πρωτοπόρο του νορβηγικού πρωταθλήματος, Μόλντε, τις βάσεις -ενόψει του επαναληπτικού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (15 Αυγούστου)- για πρόκριση στα play offs του Europa League!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα πολλές και σημαντικές στο “Aker Stadion”. Απέναντί του ο Άρης θα έχει μία ομάδα με περισσότερα από 20 επίσημα ματς μέχρι στιγμής, εκ των οποίων τα 16 στο πρωτάθλημα, ενώ ξεκίνησε στην Ευρώπη από τον α΄προκριματικό γύρο του Europa League. Επομένως είναι πολύ πιο έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Αγωνίζεται σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” θα στερηθούν την παρουσία του προπονητή τους, Σάββα Παντελίδη, που βίωσε την υπέρμετρη αυστηρότητα της UEFA με την μία αγωνιστική που του επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν (ή δεν έγιναν) στην Λάρνακα.Ο προπονητής του Άρη θα είναι στην κερκίδα σήμερα, θα μεταφέρει τις οδηγίες στους παίκτες του μέσω του συνεργάτη του, Άκη Βάβαλη.

Εκτός έμειναν για ακόμα ένα ματς οι Χαμζά Γιουνές και Μανώλης Τζανακάκης, που παρέμειναν στην Θεσσαλονίκη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Άρη που ταξίδεψε στη Νορβηγία:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Ο Ιταλός, Maurizio Mariani, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΡΗ με τη νορβηγική Molde FK.

Αναλυτικά οι διαιτητές, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Referee: Maurizio Mariani (ITA)

Assistant referees: Matteo Passeri (ITA), Valentino Fiorito (ITA)

Fourth official: Gianpaolo Calvarese (ITA)

To Top