ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο μικροσκόπιο η Μπάνβιτ, δεν είναι 100% έτοιμοι Τζένκινς και Μούρτος

Μετά από ένα διήμερο ρεπό οι παίκτες του Άρη γύρισαν στο γήπεδο για προπόνηση και μάλιστα διπλή χθες, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον απαιτητικό Ιανουάριο, μήνα στον οποίο θα δώσουν οχτώ αγώνες σε 25 ημέρες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μπάνβιτ στην Πάνορμο, την προσεχή Τρίτη.

Ζητούμενο για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι καταρχήν να διατηρηθεί η πορεία προς την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και η συνέχεια στο σερί του Δεκεμβρίου απέναντι σε πιο δύσκολους πλέον αντιπάλους, αλλά πάνω από όλα η υγεία και η αποφυγή τραυματισμών.

Οι κίτρινοι στο πρώτο τετράμενο της φετινής χρονιάς ουσιαστικά… εξοντώθηκαν από τους τραυματισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξαν 13 διαφορετικοί τραυματισμοί παικτών. Σε 23 επίσημα παιχνίδια μόλις δύο παίκτες έχουν παίξει σε όλα, Βασίλης Ξανθόπουλος και Γουίλ Κάμινγκς.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν προβλήματα. Ο Βασίλης Χρηστίδης είναι νοκ άουτ με διάστρεμμα και οστικό οίδημα “κληρονομιά” από το πανευρωπαϊκό Εφήβων στη Σαμψούντα, ενώ δεν είναι 100% έτοιμοι ούτε ο Μάικλ Τζένκινς, ούτε ο Σπύρος Μούρτος. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο αριστερό χέρι, ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Οι κίτρινοι θα συνεχίσουν να προπονούνται κανονικά και την Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς και την Δευτέρα θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς για την Πάνορμο.

To Top