ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Άγγελε ζεις”! Σήμερα το τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Τσιπούρα

“Άγγελε ζεις”! Το σοκ ήταν μεγάλο και το πένθος για την οικογένεια του Άρη βαρύ, αβάσταχτο μέχρι και σήμερα. Πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, στις 14 Ιανουαρίου του 2013, η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του 16χρονου Άγγελου Τσιπούρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, συγκλονίζοντας την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ελλάδα.

Ήταν πρωί, 14 Ιανουαρίου του 2013, όταν ο Άγγελος άφηνε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του πατέρα του, στο σπίτι της οικογένειας Τσιπούρα. Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 του Άρη, εξαιρετικός μαθητής,γιος και φίλος η είδηση για τον χαμό του 16χρονου Άγγελου, προκάλεσε σοκ και θρήνο.

«Ξυπνήσαμε το πρωί, άκουσα βογγητά από το διπλανό δωμάτιο. Σκέφτηκα ότι θα είχε χτυπήσει το πόδι του στο κρεβάτι, γιατί το είχε ξαναπάθει. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να έχει λιποθυμήσει. Του έκανα μαλάξεις και φώναξα το 166, αλλά δεν προλάβαμε. Ξεψύχησε στα χέρια μου», είχε πει τότε ο πατέρας του, Στέλιος.

Τον 16χρονο πρόδωσε η καρδιά του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ματθαίου Τσούγκα, που έγινε γνωστό, ο θάνατος του Άγγελου προήλθε από οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα, παθολογικής αιτιολογίας.

Η μνήμη του όμως παραμένει ζωντανή! Για όλους. Ήδη ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί το 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου για τον Άγγελο Τσιπούρα.

Συγκεκριμένα στις 09:30 θα ξεκινήσει το 3ο Τουρνουά «Άγγελλος Τσιπούρας» κατηγοριών Τζούνιορ και Προ-Τζούνιορ στα γήπεδα Planet FC με τη συμμετοχή 7 Συλλόγων:

-ΑΣ ΑΡΗΣ

-ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

-ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

-ΓΑΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ

-ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΙΚΑ

To Top