Στο μυαλό του Αγκάνθο έγινε το… αυτονόητο! (photos)

Ο Νταβίντ Αγκάνθο στο ντεμπούτο του στην Σουπερλίγκα έδειξε ότι το… έχει. Μία φάση έκανε ο Άρης, την έκανε γκολ ο Ισπανός. Έκανε – για τον ίδιο μέσα στο μυαλό του – το αυτονόητο. Αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Ακόμα κι αν είναι αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο, σκόραρε και απέδειξε ότι είναι πηγή κινδύνου, αλλά εφόσον τροφοδοτείται σωστά.

Ο Αγκάνθο δεν είναι… Ρονάλντο ή Μέσι, αλλά δεν είναι… άγραφος. Είναι παίκτης που έχει πορεία στο ισπανικό ποδόσφαιρο, είναι παίκτης που έχει κερδίσει Μουντιάλ στα 19 του χρόνια με συμπαίκτες τους Κασίγιας και Τσάβι και ήρθε στην Ελλάδα στα 31 του χρόνια να βοηθήσει τον Άρη στην επίθεση.

Μία σωστή μπαλιά πήρε σε όλο το παιχνίδι και την αξιοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο. Σωστό κοντρόλ, σωστή τοποθέτηση του σώματος και ψυχραιμία στην εκτέλεση. Στοιχεία που πρέπει να έχει ένας αρκούντως σωστός επιθετικός.

Με αυτό το γκολ ο Αγκάνθο δεν έγινε ηγέτης του Άρη ή σταρ ή οτιδήποτε άλλο. Απλά έκανε την δουλειά του. Το γνωρίζει απολύτως καλά ο ίδιος και συνεχίζει. Αποδείχτηκε περίτρανα όμως με το γκολ αυτό, ότι το πρόβλημα του Άρη δεν είναι να σκοράρει, αλλά να δημιουργεί φάσεις για να σκοράρει…

 

To Top