Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Ένα ακόμα παιχνίδι που ανέδειξε τις αδυναμίες του Άρη. Οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη είναι ενδεικτικές. Η ομάδα χρειάζεται δουλεία και αγωνιστικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της. Τίποτα από τα δυο δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Το θετικό είναι η αντίδραση του Άρη και ο βαθμός που δίνει κουράγιο για τη συνέχεια.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7
Όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός. Δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο για τερματοφύλακα. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6
Τα άκρα του Άρη πιέστηκαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 7
Η μαχητικότητά του είναι δεδομένη. Τον είδαμε σε δυο ρόλους μετά τις εσωτερικές αλλαγές του Κατσαβάκη. Η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο στα χαφ ανασταλτικά. Έκανε το γνωστό του παιχνίδι.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ: 7
Από τις χρησιμότερες μεταγραφές ου Άρη. Έχει τα στοιχεία για να εδραιωθεί στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Του λείπει η εμπειρία, η οποία κερδίζεται μέσα από τα παιχνίδια.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 8
Είναι αισθητά πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γκολ για την ομάδα. Άρεσε το ένστικτο του σκόρερ που έδειξε στη φάση της ισοφάρισης.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 6
Του ανήκει το μισό γκολ του Άρη. Γενικότερα δεν έπιασε τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, αλλά έκανε την καταπληκτική μπαλιά στον Αγκάνθο που έδωσε τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό στους κίτρινους και ψυχολογία για να συνεχίζουν την προσπάθεια.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 6
Έκανε περισσότερο αθόρυβη δουλειά, ωστόσο η ομάδα περιμένει περισσότερα από αυτόν. Έχει τη δυνατότητα να παίξει ηγετικό ρόλο στον φετινό Άρη. Πρέπει να την εκμεταλλευτεί
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6
Βασική μονάδα της ομάδας. Η έλλειψη φυσικής κατάστασης δεν του επιτρέπει να φανεί στο χώρο του κέντρου. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη όταν έχει ρόλο στο κέντρο της άμυνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7
Καλύτερος από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δημιούργησε προβλήματα με την ταχύτητά του στους αντίπαλους αμυντικούς. Δυστυχώς δεν είχε στηρίγματα. Βοήθησαν επίσης τα πολλά κερδισμένα φάουλ.
 
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 7
Θετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και ιδιαίτερα μαχητικός στο παιχνίδι του. Δεν ρίσκαρε να προωθηθεί και καλά έκανε.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 6
Η ομάδα περιμένει μεγαλύτερη βοήθεια από τον Πορτογάλο. Η θέση του είναι νευραλγική και για τον λόγο αυτό η βελτίωσή του σε όλα τα επίπεδα πρέπει να γίνει άμεσα.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 7
Η είσοδος του βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας. Έχει ταλέντο κι όλο το χρόνο να βελτιωθεί στο παιχνίδι του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: 6
Είχε αρκετή δουλεία από την πλευρά του στο χρόνου που αγωνίστηκε. Ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά ανασταλτικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ: 6
 Προσπάθησε για 20′ να βοηθήσει στο πλευρό του Αγκάνθο, χωρίς κάτι το εξαιρετικό…
Η ΑΕΚ
Εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα δυο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.  Έκανε τις φάσεις, αλλά έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Άρη. Δημιουργία και σκοράρισμα.
 
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Γιώργος Κομίνης δεν έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας, ωστόσο οι αποφάσεις του δεν αλλοίωσαν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα. Ελέγχεται για την απόφαση στο φάουλ του Βλάχου στον Γιαννιώτα. Τέτοιες ενέργειες τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα. Δίχως προβλήματα οι βοηθοί Αναστόπουλος, Χαρίσης.
To Top