Στο… μυαλό του Τσιώλη

Σε ότι αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή του Ουμπίντες στον αγώνα με την Ξάνθη, όλα δείχνουν ότι κερδίζει έδαφος η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα από τον Σάκη Τσιώλη.
 
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει σκέψη από τον προπονητή των κίτρινων να χρησιμοποιηθεί δεξιά στη μεσαία γραμμή, με τον Βικτοράς Ιάκομπ να είναι ο βασικός υποψήφιος που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρουμάνος επιθετικός δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά για τουλάχιστον ένα ημίχρονο ή 60’ θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Σε περίπτωση που βρεθεί ο Ουμπίντες στη βασική ενδεκάδα, ενδεχομένως να βγει από αυτήν ο Πρίττας. Κι αυτό διότι υπάρχει σκέψη να ξεκινήσει ο Άρης στο 4-2-3-1 με τους Φατί, Καπετάνο αμυντικούς χαφ, τον Ουμπίντες μπροστά τους, τον Καστίγιο αριστερά και τον Νέτο δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή και τον Ιάκομπ στην κορυφή. Λογικά στην άμυνα δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Λάρισα. Μίσελ και Παπαζαχαρίας θα αγωνιστούν στα άκρα, Λαζαρίδης, Ντίκο στο κέντρο της άμυνας και κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βελλίδης.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί από την αρχή ο Ουμπίντες, τότε θέση στο αρχικό σχήμα ο Πρίττας και θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Φατί στον άξονα. Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Καστίγιο, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Καπετάνος αριστερά και ο Νέτο δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιάκομπ. Η άμυνα δεν… αλλάζει.

 

 

To Top