Στο Ντόνετσκ, χωρίς Τζέιμς, αλλά με πάθος για το “διπλό”

Χωρίς τον Ντομινίκ Τζέιμς, με προβλήματα τραυματισμών και την κούραση από το δύσκολο χθεσινό ταξίδι ως την Ουκρανία, ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (19.00) την Ντόνετσκ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Last 16 στο Γιούροκαπ και χρειάζεται τη νίκη για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι κίτρινοι για να έχουν ελπίδες πρόκρισης μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, θα πρέπει να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στο μακρινό Ντόνετσκ. Απέναντι τους, όμως, έχουν μια πολύ αξιόλογη ομάδα, μια “γεμάτη” με λύσεις ομάδα, η οποία πέρασε εύκολα από την έδρα της Βιλερμπάν μια βδομάδα πριν.

Η Ντόνετσκ του Σάσα Ομπράντοβιτς παίζει σέρβικο μπάσκετ, με καλές αποστάσεις, καλή κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Ο Άρης για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα χρειάζεται να υπερβάλλουν εαυτούς όλοι οι παίκτες του, ειδικά τώρα που τους εγκατέλειψε ο Ντομινίκ Τζέιμς. Χωρίς τον Αμερικανό πλέι μέικερ, το βάρος της οργάνωσης θα πέσει στους Δημήτρη Βεργίνη και Νταν Μαυραειδή και την ίδια στιγμή, όπως είχε πει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών των Χρήστου Ταπούτου και Σαμ Μάλντροου, οι οποίοι πάντως θα αγωνιστούν, όσο αντέξουν.

Ο Άρης χρειάζεται το “διπλό”, όπως ακριβώς χρειαζόταν το “διπλό” και στην πρώτη φάση μέσα στο Κάουνας κόντρα στην Ρουντούπις στην α’ φάση της διοργάνωσης. Ο Αλεξανδρής θέλει οι παίκτες του να επιβεβαιώσουν τον χαρακτήρα του αγωνιστή που έχει ο Άρης τη φετινή χρονιά απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

To Top