Τους «κέρδισε» ο Μασάδο, στο τραπέζι η απόκτηση επιθετικού

Οι πρώτες συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με τον Μανουέλ Μασάδο αφήνουν και τις δυο πλευρές ικανοποιημένες σε ότι αφορά τον τρόπο φιλοσοφίας και τη «γλώσσα» που μιλάνε. Διοίκηση και Πορτογάλος τα είπαν για μια ακόμη φορά την Δευτέρα. Κατέληξαν σε ένα πλάνο δράσης. Σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι συναποφάσισαν ότι εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ο Άρης θα κινηθεί για έναν επιθετικό.

Μετά την αποχώρηση των Βικτοράς Γιάκομπ, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και την αναποτελεσματική παρουσία του Καρίμ Σολτάνι, οι κίτρινοι δεν έχουν άμεσες λύσεις στην θέση του κεντρικού επιθετικού, με αποτέλεσμα να βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους, όπως έγινε στα τελευταία παιχνίδια. Γιαννιώτας, Καστίγιο, ακόμη και ο Νέτο σε κάποια λεπτά έπαιξαν προωθημένοι επιθετικοί.

Ο Μασάδο με αφορμή το χθεσινό ρεπό της ομάδας είχε την ευκαιρία να κάνει μία κουβέντα με τη διοίκηση σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι. «Είναι στο πλαίσιο των συζητήσεων που είχαμε καθιερώσει και με τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ» σχολίαζαν οι άνθρωποι του Άρη, σε ότι αφορά το τετ α τετ με τον νέο προπονητή της ομάδας, αλλά επί της διαδικασίας ο Μασάδο σε αυτή την τελευταία συνάντηση ζήτησε και κάποια συγκεκριμένα πράγματα. και «Η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό» διεμήνυσε ο Πορτογάλος, πράγμα αυτονόητο και γυμνό δια ορατού οφθαλμού, άλλωστε.

Ο Μασάδο, όμως παρουσιάστηκε ρεαλιστής, αφού παραδέχθηκε ότι θα λειτουργήσει κι αυτός στο κομμάτι της ενίσχυσης, εφόσον βέβαια υπάρξουν οι οικονομικές προϋποθέσεις, την ώρα που η διοίκηση δείχνει τη μεγάλη μάχη της να ξεπεράσει το εμπόδιο της εφορίας. Προσπάθεια που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προσπάθειες θα έχει λογικά θετική κατάληξη.

Το θετικό στην ιστορία είναι ότι ο Μασάδο τόνισε τους ανθρώπους του Άρη , ότι γνωρίζει καλά την αγορά της Πορτογαλίας, έχει στο μυαλό του κάποιες περιπτώσεις επιθετικών από την πατρίδα του, που θα μπορούσαν να αποκτηθούν ακόμη και με τη μορφή δανεισμού, σίγουρα με χαμηλό κόστος, παίκτες που θα μπουν να βοηθήσουν άμεσα. Ο Άρης, άλλωστε, δεν μπορεί να κινηθεί σε άλλο επίπεδο αυτήν τη στιγμή. 

Από κει και πέρα, η αίσθηση που άφησε ο Μασάδο στους ανθρώπους του Άρη είναι απόλυτα θετική. Ο Πορτογάλος τους «κέρδισε» με τη συμπεριφορά, τις γνώσεις και απόψεις του. Ήταν από τις πιο ουσιαστικές συζητήσεις που είχαν. «Πρώτο δείγμα θετικό, εντός κι εκτός των γηπέδων» με άλλα λόγια…

To Top