ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, οφείλει να είναι πολύ καλύτερος, από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το τέλος…

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι παρελθόν από σήμερα για τον Άρη, που πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Το ερχόμενο Σάββατο (3/10) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πρώτο μεγάλο τεστ για τους “κιτρινόμαυρους” στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα, με την οποία θα κοντραριστεί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος. Οι παίκτες του Άρη, έχασαν χθες μία σημαντική ευκαιρία να ταξιδέψουν στο ΟΑΚΑ με 9 βαθμούς ως συγκομιδή από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μία ήττα στην πρεμιέρα, ενώ σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λάρισα.

Ο Άκης Μάντζιος έχει πολλή δουλειά μπροστά του τις επόμενες μέρες, προκειμένου να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να μην εμφανίσουν την εικόνα του χθεσινού πρώτου εφιαλτικού ημιχρόνου.

Παράλληλα, θα έχει και λίγες μέρες χρόνο ο ίδιος για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα την ομάδα του και να αποφεύγει τα λάθη που έκανε χθες στο στήσιμο της αρχικής ενδεκάδας.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος, από Λαμία, Βόλο και ΠΑΣ και η προσοχή του Άρη πρέπει να είναι ολοκληρωτική, από το ξεκίνημα του αγώνα, έως και το τέλος.

Πρέπει η ομάδα να δείξει βελτίωση και ένα τέτοιο ντέρμπι είναι η ευκαιρία για να πάρει και ψυχολογία, καθώς παρότι έχει 7 βαθμούς σε τρία ματς μέχρι στιγμής, η εικόνα δεν ικανοποιεί κανέναν…

 

 

To Top