ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “αντίο” του Φετφατζίδη και η ενίσχυση που φέρνει η πώλησή του…

Το χθεσινό ματς του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το τελευταίο του Γιάννη Φετφατζίδη με την φανέλα του Άρη, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας…

Η μεταγραφή του στο Κατάρ και την Αλ Κορ, είναι στην τελική της ευθεία, καθώς τις προηγούμενες μέρες, οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, χθες, ο τρόπος με τον οποίο ο “Φέτφα” πανηγύρισε το γκολ, αλλά και οι δηλώσεις του Δεληζήση, έδειξαν πως ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ έχει πάρει την απόφασή του να φύγει και έχει ενημερώσει τους συμπαίκτες του εδώ και μέρες.

Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, οι κιτρινόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό 1.100.000 ευρώ, ενώ ο 30χρονος επιθετικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές άνω των 5.000.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους και πριμ στόχων.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, πέρα από τον Ματέο Γκαρσία, ο Άρης θα κινηθεί για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Άντε Τσόριτς της Ρόμα είναι αυτός που θέλουν οι “κιτρινόμαυροι”, καθώς είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα, δείχνουν να έχουν συμφωνήσει με την Ρόμα για τον δανεισμό του, απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του Φετφατζίδη για να φορέσει ο Κροάτης τα “κιτρινόμαυρα’ τον επόμενο χρόνο.

To Top