Στο “Πάνθεον” της Ευρώπης ο Άρης κόντρα στην Γαλατασαράι για το ευρωπαϊκό Super Cup

Στο “Πάνθεον” της Ευρώπης ο Άρης κόντρα στην Γαλατασαράι για το ευρωπαϊκό Super Cup για το eSoccer.

Όπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα:

Την Τετάρτη 10/6, ο κόσμος των eSports, ο κόσμος του Άρη και οι φίλοι του eSoccer “στρέφουν” το βλέμμα τους στο ευρωπαϊκό Super Cup, εκεί όπου ο Άρης ως πανάξιος κάτοχος του EuroPro League, αντιμετωπίζει την κάτοχο του Champions League, Galatasaray, για τον σπουδαιότερο ευρωπαϊκό τίτλο.

Οι Τούρκοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ιστορικότερες, λαοφιλέστερες και ισχυρότερες ομάδες στον χώρο των eSports, παρόλα αυτά κανένα εμπόδιο δεν λογίζεται ανυπέρβλητο από τον “Θεό”. Στόχος του Άρη, να πετύχει ακόμα μια μνημειώδη υπέρβαση και να βρεθεί στο πιο υψηλό σκαλί του ευρωπαϊκού eSoccer. Είναι η τρίτη τουρκική ομάδα που συναντάει στο δρόμο του Άρης στην ευρωπαϊκή του πορεία, αφού θυμίζουμε ότι έχει αποκλείσει την Αντανασπορ στους ομίλους και την Σιβασπορ στα προημιτελικά.

Δηλώσεις προπονητή Άρη eSoccer, Κωνσταντίνου Χουζούρη: “Ο βασικός στόχος εχει επιτευχθεί, είμαστε κυπελλουχοι ευρωπης. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα μεγαθήριο, την καλύτερη αυτή την στιγμή στον χώρο τον eSports. Έχουμε αποδείξει οτι έχουμε το μέταλλο και την ποιότητα να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πάμε για την νίκη!”

Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει μέσω του καναλιού VGL e-Sports , πληροφορίες σχετικά με την μετάδοση θα δοθούν αύριο. Να είστε όλοι εκεί για να στηρίξετε τον Άρη να φτάσει ψηλά”.

To Top