ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Παλέ κόντρα στον Ιωνικό ο Άρης για να… διαλύσει τα σύννεφα και τα σενάρια (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Τον Ιωνικό Νικαίας υποδέχεται σήμερα (17.00) στο Παλέ ο Άρης με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει οριστικά την παραμονή στην Basket League, χωρίς να περιμένει αποτελέσματα άλλων αγώνων.

Με νίκη ο Άρης απέναντι στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα  τελειώσει μια και καλή με τα σενάρια που είναι υπαρκτά ακόμα -και τα άφησε ο Άρης να συνεχίζουν να υφίστανται- σχετικά με την τελική κατάταξη και τις τελευταίες θέσεις. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και με αυτόν τον τρόπο δε θα περιμένουν την ήττα του Μεσολογγίου που παίζει αύριο στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα ή της Λάρισας στην έδρα της κόντρα στον Ηρακλή.

Πιθανότατα το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τον Άρη στο γήπεδό του για τη φετινή σεζόν, καθώς υπάρχουν ακόμα κάποιες (λίγες) πιθανότητες για να συνεχίσει στα πλέι οφ. Για να συμβεί αυτό βέβαια ο Άρης θα πρέπει να κάνει το 2/2 κερδίζοντας τον Ιωνικό (με +5 πόντους) και το Περιστέρι εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική και παράλληλα Ιωνικός και Ηρακλής να χάσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια τους.

«Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που πρέπει. Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι η τελευταία στο γήπεδό μας και θα πρέπει να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, ότι η χρονιά δεν είχε τελειώσει στον αγώνα με τον Ηρακλή» δήλωσε για το σημερινό ματς ο Σάββας Καμπερίδης που δε θα έχει στη διάθεσή του τους Σταμάτη, Σιδηροηλία και Τσιρογιάννη.

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί ζωντανά και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3, είναι οι Μάνος, Ανδρικόπουλος και (Αντώνης) Αναστόπουλος, ενώ κομισάριος είναι ο Σιμητόπουλος.

 

To Top