ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ξεκάθαρη επιθυμία του Μάντζιου για Σίλβα και τα δεδομένα της παραμονής του στον Άρη… (videos)

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε χθες, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, για τον Σιαντέ Σίλβα και έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του να παραμείνει ο Πορτογάλος και μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Τα δεδομένα για τον 24χρονο εξτρέμ, είναι λίγο πολύ γνωστά, ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα, για το μέλλον του, αρχής γενομένης από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο παίκτης είναι δανεικός στον Άρη, για έναν χρόνο, από την Γουέστ Χαμ, η οποία δεν του έδωσε τις ευκαιρίες θα περίμενε και ο ίδιος στην πρώτη ομάδα.

Οι Λονδρέζοι παρακολουθούν την πορεία του Ίβηρα επιθετικού, ο οποίος έχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά με τον Άρη μέχρι στιγμής, καθώς έχει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα, όλα ως… αλλαγή!

Στον Άρη, αυτό που απασχολεί έντονα, είναι το θέμα του CAS και η απόφαση αναφορικά με το μεταγραφικό ban, η οποία αναμένεται να γνωστοποιηθεί, μετά τα μέσα του Μαϊου. Οι “κιτρινόμαυροι” ακόμα δεν ξέρουν, αν θα έχουν το δικαίωμα μεταγραφών το καλοκαίρι ή όχι και αν θα υπάρχουν “παραθυράκια” (ηλικίες κτλ) στο δεύτερο ενδεχόμενο.

Ο Σίλβα θα κληθεί να επιστρέψει στο Λονδίνο και να συζητήσει με την Γουέστ Χαμ για το μέλλον του. Αν ο Άρης έχει το δικαίωμα μεταγραφών, είναι βέβαιο πως θα κάνει την προσπάθειά του για να τον κρατήσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όμως οι Άγγλοι θα κοιτάξουν πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά κι έπειτα να αποφασίσουν για το μέλλον του. Συν τις άλλοις, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους κι άλλοι “μνηστήρες” για τον 24χρονο Πορτογάλο.

Ο Άκης Μάντζιος, σχολιάζοντας την ενδεχόμενη παραμονή του παίκτη, τόνισε πως θα επρόκειτο για μία επιτυχία, καθώς έχει και ο ίδιος στο μυαλό του, όλα τα παραπάνω δεδομένα.

To Top