ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελικές αποφάσεις και ανακοίνωση αποστολής από τον Μάντζιο ενόψει ΑΕΚ!

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την ΑΕΚ, σε ένα ματς… εξάποντο, καθώς είναι μία από τις ομάδες που διεκδικούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Άρη να είναι ήδη στο +6 από την αυριανή αντίπαλό του.

Ο Κώστας Μήτρογλους παρά τις ενοχλήσεις της Πέμπτης, συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση, ενώ οι Εργκυς Κάτσε, Γιόχαν Μπεναλουάν και Νικόλας Ιωάννου, οι οποίοι έχουν αρχίσει να ανεβάζουν ρυθμό, ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει, πως ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τρεις τελευταίους, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι, ενώ όλα δείχνουν πως ο “Μητρογκόλ” θα είναι στην αποστολή, αλλά ίσως να μην είναι βασικός στον αγώνα.

Άλλωστε, όπως είπε στο συνδρομητικό κανάλι, χθες, ο προπονητής του Άρη για τον Μήτρογλου: “Θα το δούμε. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ήταν ένας επιπόλαιος τραυματισμός. Θα το δούμε στην προπόνηση πως θα εξελιχθεί”.

Απουσίες, λόγω τιμωριών, δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Άρη που έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό για την αρχική ενδεκάδα και σήμερα αναμένεται να πάρει και τις τελικές του αποφάσεις για τα διλήμματα που είχε σε ορισμένες θέσεις, μεσοβδόμαδα.

 

To Top