Στο… περίμενε ο Σκορδίλης

Ο Γάιος Σκορδίλης έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στον Άρη, όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει στιβαρή διοίκηση για να διακανονίσει την οφειλή προς το πρόσωπό του, δεν μπορεί να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Κατ’ επέκταση δεν θα βρίσκεται σήμερα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Έλληνας σέντερ θέλει να γυρίσει και να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στον Άρη. Έχει μιλήσει και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά το γεγονός ότι η κατάσταση σε διοικητικό επίπεδο είναι ρευστή, δεν μπορεί να δώσει τέλος στον διακανονισμό με τον Κερκυραίο σέντερ για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τις δύο περασμένες περιόδους. Θα πρέπει να συνεδριάσει άμεσα το διοικητικό συμβούλιο και να κοιτάξει να λύσει το θέμα, ώστε ο Αλεξανδρής να έχει τον παίκτη στην διάθεσή του. Ο Σκορδίλης θέλει να επιστρέψει, αλλά θέλει να είναι κατοχυρωμένος οικονομικά για τα δεδουλευμένα του.

Θα πρέπει οι διοικούντες να βρουν μια λύση, όχι μόνο για τον Σκορδίλη, αλλά και για μία σειρά θεμάτων που απασχολούν την ομάδα σε καθημερινό επίπεδο, όπως είναι η μετάβαση και η διαμονή στη Δράμα για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, τα έξοδα για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς με τη Νίμπουρκ την προσεχή Τρίτη και φυσικά για τον διακανονισμό της οφειλής προς τον Σκορδίλη. Με θολό το διοικητικό τοπίο δεν μπορεί ουδείς να βάλει υπογραφή για συμβιβασμό, άρα ο Σκορδίλης είναι στο… περίμενε.

To Top