Την Τετάρτη συνεδριάζει το ΑΣΕΑΔ για Μπόγρη

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Γιώργου Μπόγρη, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης οριστικά δεν θα τον έχει στην 12αδα για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Οι εκτιμήσεις πάντως παραμένουν θετικές για την επικείμενη απόφαση, που θα δώσει δικαίωμα στον Έλληνα σέντερ να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ΑΣΕΑΔ ξεκινάει τις συνεδριάσεις μετά από αρκετούς μήνες απεργιών και αποχής των υπαλλήλων. Οι υποθέσεις του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τις τιμωρίες των εδρών τους ήταν πρώτες στη λίστα που έχει δημιουργηθεί με τις εκκρεμότητες του ΑΣΕΑΔ, οπότε η υπόθεση του Γιώργου Μπόγρη πήγε λίγο πιο πίσω. Ο παίκτης ενημερώθηκε ότι η προσφυγή του θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη και όλες οι ενδείξεις αναφέρουν το ΑΣΕΑΔ θα δικαιώσει τον παίκτη, που αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι με το Περιστέρι για το κύπελλο και ζητάει το αυτονόητο, να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα με άλλη ομάδα, από τη στιγμή που έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την προηγούμενη ομάδα του.

Αν όλα πάνε καλά, ο Μπόγρης την Τρίτη θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στον αγώνα με τη Νίμπουρκ στη πρεμιέρα του Γιούροκαπ και την επόμενη μέρα θα γνωρίζει αν θα μπορεί να ενισχύσει τους κίτρινους και στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ίκαρο στο Αλεξάνδρειο.

To Top