ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… περίμενε ο Τεννές, κλείνει συμφωνίες…

Ο Μπάμπης Τεννές βρίσκεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να δρομολογήσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη στην πρωτεύουσα.

Πρόθεση του έμπειρου τεχνικού, που έχει επιδοθεί σε μπαράζ επαφών και συζητήσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα το Σάββατο με… παρέα.

Ο έμπειρος προπονητής, αναμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την Παρασκευή, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε συμφωνίες με παίκτες. Εφόσον απορριφθεί η έφεση κατά της αθώωσης της Κέρκυρας και υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός, σενάριο που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Ηλίας Κώτσιος.

Με βάση την εξέλιξη αυτή ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός μένει αυτομάτως ελεύθερος και το Σάββατο, ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο ταξίδι για Θεσσαλονίκη να ακολουθήσει τον Ηλία Κώτσιο κι άλλος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, με τα ονόματα των Τριποτσέρη και Στάθη να έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιοι στόχοι του Άρη…

 

 

 

 

To Top