ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το ΝΒΑ είναι σήμερα ο μοναδικός αντίπαλος του Άρη για τον Γουάιτ!

Μόνο το ΝΒΑ μπορεί να σταματήσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Άρη με τον Οκάρο Γουάιτ. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Αμερικανός φόργουορντ έχει πρώτη επιλογή τον Άρη στην Ευρώπη, όμως θα επιστρέψει στην πατρίδα του αν βρει συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών όρων του προτεινόμενου συμβολαίου. Ο Οκάρο Γουάιτ φαίνεται πως έχει αποφασίσει ότι ο Άρης είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, εκτός κι αν το ΝΒΑ του χτυπήσει την πόρτα.

Πηγές από την Αμερική αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι Γκρίζλις, με τους οποίους ο Γουάιτ έχει αγωνιστεί πέρσι και φέτος στα Σάμερ Λιγκ, θα του προτείνουν μη εγγυημένο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν να τον “κόψουν” ανά πάσα στιγμή.

Μένει να φανεί πώς θα αντιδράσει ο Γουάιτ σε μια τέτοια πρόταση. Έχει την φιλοδοξία να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να παίξει στο ΝΒΑ με κίνδυνο να χάσει σήμερα ένα σίγουρο συμβόλαιο ή θα προτιμήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να είναι πιο ασφαλής με το συμβόλαιο του Άρη;

To Top