ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο πλευρό των τραυματισμένων φιλάθλων η ΠΑΕ Άρης, συγκέντρωση στοιχειών και μπαράζ μηνύσεων!

Στο πλευρό των τραυματισμένων φιλάθλων η ΠΑΕ Άρης, συγκέντρωση στοιχειών και μπαράζ μηνύσεων!

Όπως αναφέραμε και σε άλλο άρθρο, ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Πέρα από τις όποιες και δεδομένες αγωνιστικές ανορθογραφίες, ο Άρης, όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια έγινε μάρτυρας μια απίστευτα τραγικής κατάστασης. Το μήνυμα ξεκάθαρο: Καμία “έκπτωση” για τα αίσχη στο Περιστέρι!

Ήδη όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ‘Αρης επικοινώνησε σήμερα ήδη με δυο από τους φιλάθλους που τραυματίστηκαν στο Περιστέρι, εκφράζοντας την απόλυτη συμπαράστασή της. Επίσης, αναμένεται να επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους φιλάθλους που έπεσαν θύματα της ωμής βίας της αστυνομίας, τονίζοντας ότι είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Όπως αναφέρουν στην Αλκμήνης συνεχίζεται η συγκέντρωση των στοιχείων. Βίντεο, μαρτυρίες και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδοθούν οι ευθύνες, συγκεντρώνονται από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, ενώ ετοιμάζεται μπαράζ μηνύσεων! Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αποφασιστικότητα να το πάει μέχρι τέλους η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ώστε μα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της αστυνομίας και όσοι πήραν την απόφαση για την απρόκλητη επίθεση στους φιλάθλους του Άρη μετά το τέλος του αγώνα.

To Top