ΑΠΟΨΕΙΣ

“Όπλο” του Άρη οι Έλληνες, κάλυψαν το κενό του Χάγκινς, μεγάλη η συμβολή του κόσμου

Όταν παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στο Παλέ ο ΑΡΗΣ έχασε έναν από τους κορυφαίους του παίκτες των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών τον Αμερικανό Χάγκινς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπήρξε ένας έντονος προβληματισμός και ανησυχία για το πως θα αντιδράσει αγωνιστικά η ομάδα χωρίς ένα από τα βασικά της γρανάζια .

Η ανησυχία μεγάλωσε όταν στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Πατρινούς η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ και ο έτερος Αμερικανός στον οργανωτικό τομέα ο Νότε έδειχνε ότι βρισκόταν σε κακή μέρα . Όμως σε εκείνο το σημείο φάνηκε ότι το φετινό όπλο του ΑΡΗ είναι οι Έλληνες . Με μπροστάρη τον Βασίλη Τολιόπουλο (έκανε επιθετικά ρεκόρ καριέρας με τους 23 πόντους , ενώ πήρε 6 ριμπάουντ και έδωσε 5 ασίστ ) και άξιο συμπαραστάτη του τον Γιώργο Φίλιο (ο μικρός ψύχραιμος οδηγούσε με σιγουριά την ομάδα) έκανε την ανατροπή και αφού πέρασε μπροστά στο σκορ ανέβασε την απόδοση της στο β΄ μέρος (μεταμορφωμένος και ο Νότε προς το καλύτερο)και πήρε με άνεση την νίκη , την τρίτη στο πρωτάθλημα που τον κρατάει ψηλά στην βαθμολογία. Σημαντική και η προσφορά του Όμηρου Νετζήπογλου . Σε αυτούς πέρα από τους ξένους αλλά και στους Σχίζα , Καββαδά και Σιδηροηλία θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια της ομάδας για μια πολύ καλή πορεία. Τόσους καλούς Έλληνες παίκτες δεν είχε πέρυσι ο ΑΡΗΣ. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν και μην εκπλαγείτε αν σε άλλο παιχνίδι παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κάποιος άλλος Έλληνας εκτός της τριπλέτας.

Επειδή ο Χάγκινς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήδη ο Γιάννης Καστρίτης προχώρησε στην απόκτηση του αντικαταστάτη του μέχρι αυτός να γίνει καλά. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα ο Μήτρου Λόνγκ που θα παίζει σαν ξένος αλλά έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία να αποκτήσει την Ελληνική ιθαγένεια λόγω της καταγωγής του αν και αυτό μπορεί να καθυστερήσει αρκετά. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος και για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα καλύφθηκε και το κενό της θέσης που υπήρχε του πέμπτου ξένου με την απόκτηση του Αμερικανού Ρισάντ Πακ.

Έτσι δίνεται η ευκαιρία αφού λόγω Εθνικής υπάρχει η διακοπή να ενσωματωθούν οι δυο ξένοι και ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην συνέχεια.

Θα ήθελα να σταθώ στην φοβερή παρουσία του Αρειανού λαού . Οι 4000-4500 που βρέθηκαν στο Παλέ έσπρωξαν την ομάδα με τις εκδηλώσεις τους στην νίκη όταν αυτή έδειχνε να έχει πρόβλημα στο πρώτο μέρος . Ήταν μεγάλη η συμβολή τους στην επιτυχία.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

 

To Top