Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν ο Έιμπραχαμ

Εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στο «Ολίμπικο» το Σάββατο για να παρακολουθήσουν τον Τάμι Έιμπραχαμ στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν.
Και οι δύο ομάδες αναζητούν έναν σέντερ φορ για να ενισχύσουν το επιθετικό τμήμα τους και, για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή.

Η παρουσία απεσταλμένων των «Κόκκινων Διαβόλων» στους εντός έδρας αγώνες της Ρόμα δεν είναι κάτι νέο. Από την αρχή της σεζόν, σκάουτερ της Γιουνάιτεντ έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές στην κερκίδα και, σε κάθε περίπτωση, ο λόγος της παρουσίας των Άγγλων σκάουτερ δεν άλλαξε ποτέ: να δουν και να αξιολογήσουν τις επιδόσεις του Έιμπραχαμ.

Στο «Ολντ Τράφορντ» αναζητούν τον αντικαταστάτη του Βάουτ Βέγκχορστ, που προορίζεται να επιστρέψει στην Μπέρνλι στο τέλος της σεζόν. Εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως, και οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν αρχίσει να σκέφτονται τον σέντερ φορ του Μουρίνιο για τη θέση του Ούγκο Εκιτικέ.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουάλας

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την αγορά του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού της Λάτσιο, Γουάλας Φορτούνα ντος Σάντος, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του 23χρονου Βραζιλιάνου διεθνούς, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον τεχνικό των «Κόκκινων Διαβόλων» Ζοσέ Μουρίνιο, είχε πρόσφατα συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Ίγκλι Τάρε, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πελάτη του, ωστόσο η διοίκηση της Λάτσιο δεν έχει καμία διάθεση να παραχωρήσει τον Γουάλας τον Ιανουάριο και θα συζητούσε για μια πιθανή συμφωνία μόνο μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

To Top