Στο στόχαστρο της Νιούκαστλ ο Νεϊμάρ

Το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με τον Νειμάρ ετοιμάζει η Νιουκάστλ, η οποία μετά την έλευση των Αράβων και την πορεία της στο πρωτάθλημα βλέπει η έξοδος στο Champions league να είναι αρκετά πιθανή.

Οι «καρακάξες» βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέση που δίνει συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι η ενίσχυση το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένη και απαραίτητη.

Η περίπτωση του Νειμάρ έρχεται στο προσκήνιο καθώς στην Παρί είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια. Οι σχέσεις του με οπαδούς και διοίκηση έχουν περάσει από… χίλια κύματα, με πιο πρόσφατο περιστατικό την επίσκεψη των φίλων της Παρί έξω από το σπίτι του Βραζιλιάνου, ζητώντας του να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Αν και οι Γάλλοι τον αγόρασαν έναντι 222 εκατομμυρίων πλέον είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό κοντά στα 75 εκατομμύρια. Η Νιουκάστλ μετά και την προ των πυλών συμμετοχή στο Champions League είναι πρόθυμη να διαθέσει αυτό το ποσό για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο σταρ. Την ίδια στιγμή στην ομάδα υπάρχουν άλλοι δύο Βραζιλιάνοι που πρωταγωνιστούν, ο Μπρούνο Γκιμαράες και ο Ζοέλιντον, δημιουργώντας μία κατάσταση που μπορεί να βοηθήσει στην απόφαση του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Οικονομικά η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί , και στην Νιουκάστλ θεωρούν πως ο κόσμος θα δεχθεί πολύ ζεστά τον ποδοσφαιριστή, γεγονός που έχει μεγάλη σημασία αν κρίνει κανείς από τις εμπειρίες του Νειμάρ στην Παρί σεν Ζερμέν.

To Top