Χωρίς κατηγορία

Στο “τραπέζι” η πρόταση του Άρη για Γιαννιώτα

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια για το μέλλον του Γιαννιώτα από ομάδες της Αθήνας. Ο Άρης έχει εκδηλώσει την επιθυμία ανανέωσης με τον νεαρό διεθνή και ετοιμάζεται να θέσει συγκεκριμένη πρόταση στο τραπέζι.

Στην Αλκμήνης ξεκαθαρίζουν κατ’ αρχήν ότι «΄καμία πρόταση ή κρούση δεν έφτασε στην ΠΑΕ για τον Γιαννιώτα» δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τα όποια σενάρια έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης έχει ήδη ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τον ατζέντη του παίκτη, ρίχνοντας στο «τραπέζι» συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίτρινη ΠΑΕ προσφέρει στον Γιαννιώτα νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές: 70.000 – 100.000 – 150.000 χιλιάδες ευρώ, συν κάποια πριμ κια μπόνους. Όπως και στην περίπτωση του Κατίδη είναι αποφασισμένη να αυξήσει και το ύψος της ρήτρας που τώρα ανέρχεται στο εξαιρετικά χαμηλό ποσό των 150.000 ευρώ.
Η πλευρά Γιαννιώτα μελετάει την πρόταση της διοίκησης και ετοιμάζει τις δικές τις αντιπροτάσεις, οπότε και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές για να δρομολογηθεί η θετική κατάληξη του θέματος.

To Top