Στο “ψυγείο” ο Ιμπέχ, προβληματισμός για Πουλίδο

Ο προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα του Τζον Ιμπέχ είναι δεδομένος στον Άρη. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε το θέμα του τραυματισμού του Νιγηριανού, ο οποίος τον αφήνει 2-3 βδομάδες εκτός δράσης, θεωρείται δεδομένο, ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα έμπαινε αγωνιστικά στο “ψυγείο”.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ο Ιμπέχ πήρε αρκετές ευκαιρίες, αλλά διέψευσε κάθε προσδοκία με την αγωνιστική του παρουσία. Ή καλύτερα με την αγωνιστική του… απουσία! Μια από τις βασικές επιλογές στο θέμα του ξένου παίκτη αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και όλα δείχνουν ότι η απόφαση του τεχνικού τιμ για να τον αφήσει στο περιθώριο είναι δεδομένη.

Από κει και πέρα, όπως αναφέρθηκε και σε άλλο ρεπορτάζ, υπάρχει προβληματισμός για τις “χαμηλές πτήσεις” παικτών του λεγόμενου βασικού κορμού, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του Ρούμπεν Πουλίδο. Δυο λάθη του Ισπανού αρχηγού αποδείχθηκαν καθοριστικά στην ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό, παρά την εμπειρία του.

Ο Άρης θέλει ουσία και καθαρό μυαλό από παίκτες, όπως ο Πουλίδο και με τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει φέτος δεν έχει δώσει αυτά που περιμένουν τεχνικό τιμ, αλλά και κόσμος. Το θέμα των εμφανίσεων βασικών παικτών, αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τους Ηλιάδη-Μιλίνκοβιτς στο σημερινό τετ α τετ.

To Top