«Συγγνώμη» του Σηφάκη

Συγγνώμη για το πρώτο γκολ που δέχθηκε στο πρόσφατο ματς του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο ζήτησε ο Μιχάλης Σηφάκης, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να εξηγεί πως σε όλους συμβαίνουν ανάλογες φάσεις.

Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά το μεσημέρι της Κυριακής, στην ήττα (2-1) του Ατρομήτου από τον Πανιώνιο.

Οι Περιστεριώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Ναπολεόνι στα 20 δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς, όμως στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ που Γιάννου και το λάθος που έκανε ο Μιχάλης Σηφάκης.

Ο διεθνής γκολκίπερ απογοητεύτηκε από την κίνησή του και θεωρούσε υπεύθυνο τον εαυτό του για το άσχημο αποτέλεσμα των «κυανόλευκων».

Σύμφωνα με την SportDay, μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 29χρονος τερματοφύλακας απολογήθηκε στους συμπαίκτες του και ζήτησε από όλους συγγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ’ όλους για το λάθος που έκανα. Εγώ έχω την ευθύνη για την ήττα», είπε ο Σηφάκης, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να παίρνει αμέσως μετά τον λόγο.

«Μιχάλη, δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Σε όλους συμβαίνει να έχουν άσχημες στιγμές», ήταν η απάντηση του διεθνούς επιθετικού, αποδεικνύοντας πως κανείς δεν θέλησε να κατηγορήσει κανέναν για το άσχημο αποτέλεσμα.

To Top