Στο όριο των καρτών (και πάλι) ο Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο γέμισε τις… μπαταρίες του στην Ισπανία, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στην αγωνιστική δράση μετά την τιμωρία του, όμως το… κοντέρ των καρτών συνέχισε να «γράφει».

Ο Ισπανός καλείται να είναι προσεκτικός και στη συνέχεια αφού βρίσκεται στο όριο καρτών.

Ο Ισπανός έχει συμπληρώσει τις έξι κίτρινες και στην επόμενη που θα δει θα συμπληρώσει τις  επτά, με συνέπεια να χρειαστεί να χάσει δύο ματς.

Ο Αγκάνθο στη μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στο PRESSARIS είχε μιλήσει για το θέμα των καρτών.

Ας θυμηθούμε τι είχε πει:

«Ελπίζω να μη συνεχίσω με αυτό το ρυθμό στις κάρτες γιατί ήδη έχω δεχτεί αρκετές, αλλά πραγματικά θεωρώ  ότι κάποιες εξ αυτών ήταν πάρα πολύ άδικες. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου, το ότι παίζω με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Το πρόβλημα όμως έχει να κάνει και με τη γλώσσα, με το ότι δεν μπορώ να μιλήσω ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά και θεωρώ ότι οι διαιτητές παρεξηγούν καμιά φορά την πρόθεσή μου. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη δική μου κατάσταση γι αυτό και δέχομαι την κάρτα».

Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

«Να δώσω ένα παράδειγμα. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δέχομαι μία κάρτα, η οποία δεν υπάρχει! Πηδάω κάθετα με τον ποδοσφαιριστή στον αέρα, δεν έχω καμία πρόθεση να του κάνω κακό, ούτε φάουλ, συγκρουόμαστε και παίρνω κίτρινη. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω στο διαιτητή, αλλά δεν νομίζω να άλλαζε κάτι αφού είχε πάρει ήδη την απόφασή του. Στο συγκεκριμένο ματς εγώ δέχτηκα πάρα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά ποτέ δεν σήκωσα το χέρι να ζητήσω κίτρινη κάρτα για συνάδελφό μου. Εγώ θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, και για να παίζω θα πρέπει να μη δέχομαι τόσες κάρτες. Θεωρώ όμως ότι επειδή οι διαιτητές βλέπουν γενικά παιχνίδια, αλλά και τα παιχνίδια τους, θα καταλάβουν πως παίζω και ότι ο δικός μου τρόπος παιχνιδιού δεν είναι αντιαθλητικός, και ίσως παύσουν να με «κιτρινίζουν» με το παραμικρό».

 

To Top