Στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα (video)

Εδώ και μερικές ώρες ο γητευτής του ποδοσφαίρου δεν είναι πια μαζί μας. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή την Τετάρτη (25/11) και η είδηση έχει σκορπίσει τη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Είτε ήταν φαν του ποδοσφαίρου είτε όχι.

Όσοι θέλουν να πάρουν μια δόση από τη μαγεία του Ντιεγκίτο πάντως, ώστε να ξαναθυμηθούν ή να μάθουν για τα κατορθώματά του, μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά-ντοκιμαντέρ «Maradona in Mexico» μέσω του Netflix.

Η σειρά πραγματεύεται την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας Ντοράντος που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία στο Μεξικό, στην έδρα των καρτέλ ναρκωτικών. Μαθημένος στις προκλήσεις θα πάρει ένα απόλυτο αουτσάιντερ με στόχο να αλλάξει την μοίρα του.

«Είναι μία ιστορία ενός ανθρώπου που ήταν κάποτε στην κορυφή και τώρα έχει πέσει. Ως αουτσάιντερ θέλει να οδηγήσει ένα άλλο αουτσάιντερ προς την κορυφή», αναφέρει ο κριτικός του Decider για το ντοκιμαντέρ.

Στη σειρά καταγράφεται η έντονη προσωπικότητα του Μαραντόντα καθώς εμφανίζεται να πανηγυρίζει και να χορεύει με τους παίκτες, να τα βάζει με τους διαιτητές και να αποβάλλεται.

To Top