Στροφή σε Ζαραδούκα ο Άρης!

Ο Μανώλης Παπαστεριανός… ακούμπησε την επιστροφή του στον Άρη, αλλά το γεγονός ότι η Κονκόρντια έδειξε σκληρή στάση, κρατώντας τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Ιούνιο, οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις.

Οι κίτρινοι εξετάζουν το τελευταίο 48ωρο αρκετές εναλλακτικές λύσεις και ήδη ψηλά στην λίστα για τον παίκτη άνω των 24 χρόνων “προκρίθηκε” η περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS. Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος ενίσχυσε πέρσι τον Άρη, στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ανήκει στον Αστέρα, αλλά από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται θέλει να αποχωρήσει με την ομάδα της Τρίπολης να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο της λύσης της συνεργασίας!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι επίσης θετικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Ζαραδούκα, ο τελευταίος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου είχε μερικές καλές εμφανίσεις μετά τον περσινό τραυματισμό του και όλα είναι πλέον ανοιχτά.

O Zαραδούκας αγωνίζεται κυρίως αριστερό μπακ, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή του Άρη συγκεντρώνει πείρα και παραστάσεις από την λίγκα, σε δύσκολες συνθήκες, ενώ ευελπιστεί ότι εναλλακτικές λύσεις στο χώρο του κέντρου μπορεί να δώσουν είτε παίκτες που είναι στην ομάδα, είτε λύση με ποδοσφαιριστή κάτω των 24 χρόνων.

Οποιαδήποτε ενέργεια φυσικά θα γίνει με γνώμονα ότι ο Άρης θα εξασφαλίσει το “πράσινο φως” από την ΕΠΟ σχετικά με τα δελτία.

To Top