Ο Βεζένκοφ σκέφτεται να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ κάνει μια πολύ μεστή χρονιά με την φανέλα του Άρη, στην πρώτη του χρονιά ως επαγγελματίας. Το καλοκαίρι προτίμησε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη αντί να πάει στην Αμερική και το πανεπιστήμιο Εξέβιερ, όμως μην αποκλείσει κανείς να δηλώσει την άνοιξη συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαχέονται στο διαδίκτυο από το περιβάλλον του παίκτη, υπάρχει στην σκέψη του να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2014. Έλληνας σκάουτερ ανέφερε πως σύμφωνα με όσα είπε ο ατζέντης του Βεζένκοφ, είναι πιθανό να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, έστω κι αν θα πρόκειται για ένα τεστ για την “αξία” του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Επειδή δεν είναι χρονολογικά η χρονιά του Βεζένκοφ για το ντραφτ και θα θεωρηθεί πρώιμη είσοδος (early candidate), ο παίκτης έχει δίκαιωμα να δηλώσει και να αποσύρει την συμμετοχή του μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Είναι και αυτή μια επιλογή που έχει για να δει που “βρίσκεται” στην αγορά της άλλης όχθης. Ούτως ή άλλως ουδείς αμφιβάλλει ότι ο Βεζένκοφ είναι παίκτης με προοπτική το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.



To Top