Συνεδριάζει η ΕΠΟ, ο Άρης σε αναμονή για τα δελτία!

Μετά τη θετική εξέλιξη που σημειώθηκε χθες στο θέμα των δελτίων, ο Άρης βρίσκεται στη φάση της αναμονής. Το φως στο τούνελ άναψε, αλλά ακόμη όλοι κρέμονται από την “ετυμηγορία” της δευτεροβάθμιας επιτροπής μεταγραφών της ΕΠΟ σχετικά με το αν θα έχει δικαίωμα ο Άρης να χρησιμοποιήσει τα νέα του αποκτήματα! 

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα, αλλά περιμένει τα δελτία τους. Όπως έγινε γνωστό από χθες οι κίτρινοι έκαναν έφεση στην ΕΠΟ για το θέμα των δελτίων καταθέτοντας βεβαίωση χρεών, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η αίτηση ρύθμισης των χρεών, όπως κατατέθηκε χθες στο Υπουργείο Οικονομικών. Το τελευταίο έγγραφο θεωρείται κομβικής σημασίας και ουσιαστικά αυτό που αναμένεται να καταρρίψει κάθε ανάχωμα από την ΕΠΟ.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή της Ομοσπονδίας, αν και κανονικά συνεδριάζει τέλος Ιανουαρίου, αποφάσισε να ορίσει δικάσιμο για σήμερα Σάββατο στις 9 το πρωί, γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία και δείχνει την θετική εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά παράλληλα γεμίζει και με αγωνία τους κίτρινους.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα.

To Top