ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στροφή στα Γιάννινα με κλειστά χαρτιά από Πάρντιου

Ο Άρης από σήμερα κιόλας αφήνει πίσω το παιχνίδι με τη Λαμία και την ευρεία νίκη και στρέφεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που κλείνει την αυλαία του πρώτου γύρου.

Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν χθες στο Δασυγένειο, καθώς δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο και ο χρόνος πιέζει καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα καλούνται να δώσουν ένα ακόμη παιχνίδι, εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που αν και δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αποτελεί πάντα έναν επικίνδυνο αντίπαλο.

Ο Άλαν Πάρντιου κρατά και πάλι κλειστά χαρτιά όσον αφορά τους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, καθώς το… ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, δεν ισχύει για τον Βρετανό που θέλει να έχει όλους του τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων πάντως, θα έχει στη διάθεσή του τον Γιακούμπ Μπράμπετς που ανεβάζει στροφές μετά τον μικροτραυματισμό του, ενώ ο Οντουμπάζιο που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, θα επανεξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Άρη, προκειμένου να αποφασιστεί πότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και αν θα είναι στη διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι με τα Γιάννινα.

To Top