ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… τρικ με τις μαζικές αλλαγές του Πάρντιου, το αποτέλεσμα και η συνέχεια

Ο Άλαν Πάρντιου είναι ένας προπονητής που από τη μέρα που ήρθε στον Άρη, αλλάζει πρόσωπα σε κάθε παιχνίδι των κιτρινόμαυρων, με αποκορύφωμα αυτό κόντρα στη Λαμία στο οποίο προχώρησε σε έξι αλλαγές. 

Ο Βρετανός τεχνικός δεν έχει κατεβάσει ποτέ την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και αυτό έπραξε και στο ματς της Τρίτης κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Αυτή τη φορά όμως οι αλλαγές του… βγήκαν. Φυσικά σε αυτό βοήθησε τόσο το γρήγορο γκολ του Φαμπιάνο, όσο και η αποβολή του Μπεχαράνο, όμως δεν ήταν μόνο αυτά.

Επέλεξε τον Πίρσμαν στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ενκουλού στο κέντρο, αφού ο Μπράμπετς δεν ήταν 100% έτοιμος. Έβαλε τον Ματέο δίπλα και πιο μπροστά του Ετέμπο, ενώ επέλεξε για την επίθεση τους Πάλμα και Ζερβίνιο.

Ο Άρης πλέον έχει αρχίσει να… ρολάρει και  μεσοεπιθετικά και με τις στοχευμένες αλλαγές του Πάρντιου που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Εξάλλου ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στις συχνές αλλαγές και στο πόσο έκαναν πιο επιθετικό τον Άρη, λέγοντας:

“Ήθελα να έχουμε όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση και να νιώθουν ότι έχουν συμμετοχή στο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι παίξαμε πιο επιθετικά από τη τελευταία φορά. Είχαμε 500 πάσες στο ένα παιχνίδι, 600 στο άλλο. Έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν είχαμε τα τελειώματα. Σήμερα ήρθαν τα γκολ, ήταν θέμα αυτοπεποίθησης”.

To Top