ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στροφή στον Ατρόμητο με… σφυγμό και αντίδραση, κέρδος η ομαδική προσπάθεια

Από σήμερα ο Άρης επιστρέφει στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αλλαγή σελίδας και στροφή στην επόμενη αποστολή για νέο “τρίποντο”, με… σφυγμό και αντίδραση, έχοντας ήδη το κέρδος της ομαδικής προσπάθειας.

Ο Άρης στην Κρήτη βρήκε σφυγμό και αντίδραση και θύμισε κατά διαστήματα την ομάδα που ήθελε να βλέπει ο κόσμος από το ξεκίνημα της σεζόν. Είχε αρχή και τέλος, ήξερε τι να κάνει στο γήπεδο, πώς να κινηθεί, όλοι οι παίκτες είχαν έναν ρόλο. Η ουσία, το κέρδος, πέρα από τους βαθμούς και την ψυχολογία είναι η νίκη επί του ΟΦΗ έφερε την ανάδειξη της ομαδικής προσπάθειας, με τον ρυθμό να δίνεται από την τριάδα του κέντρου (Ετέμπο, Νταρίντα και Ρουπ) και να συμπαρασύρεται όλη η υπόλοιπή ομάδα.

Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε ότι εικόνα όπως αυτή την Κρήτης, μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την πικρή γεύση από την απώλεια πολλών πολύτιμων βαθμών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης από σήμερα στρέφεται αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να “σφραγίσει” επί της ουσίας την παρουσία του στο φετινό μίνιμουμ των στόχων: είσοδο στα πλέι οφ για την επισφράγιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

To Top