ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος η καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα, με το μυαλό και στο… Κύπελλο! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Στο ΟΑΚΑ σήμερα (PRESSARIS, 21:30, Novasports2) o Άρης, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, με το μυαλό όμως και στο… Κύπελλο! Στόχος των “κιτρινόμαυρων” στη σημερινή αναμέτρηση, η καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα, παρότι για τους παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ δεν υπάρχει πλέον το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο στο Πρωτάθλημα. 

Όπως δήλωσε χθες, ο Γερμανός κόουτς, για την σημερινή αναμέτρηση: “Αν πήγαινα σε ένα παιχνίδι χωρίς την πρόθεση να πάρω τη νίκη, θα έπρεπε να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ο στόχος είναι η νίκη, όχι μόνο να κάνει η ομάδα μια καλή εμφάνιση”.

Oι “κιτρινόμαυροι” είναι στην 5η θέση με 37 βαθμούς, έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ στην 2η θέση με 55, δίνοντας την δική της “μάχη” για το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σημερινή αναμέτρηση γίνεται στον απόηχο των όσων συνέβησαν χθες, με την ΕΠΟ να αποφασίζει οι αγώνες Κυπέλλου την Τετάρτη (Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ), να γίνουν δίχως κόσμο, με τον Άρη να έχει ζητήσει την αναβολή τους!

Χωρίς τον Μιχάι Κόρχουτ θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στην ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Ούγγρος αριστερός μπακ έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Το ίδιο συνέβη και με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά στα πλέι οφ ο Νικολά Ντιγκινί.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, με τον Βασίλη Φωτιά στο VAR. Κωνσταντόπουλος και Σάββας οι δύο βοηθοί του Παπαπέτρου με τον Νικολακάκη βοηθό στο VAR.

To Top