ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η απουσία του Κόρχουτ, το ροτέισον και οι σκέψεις του Ένινγκ…

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει φανερώσει απολύτως τα… χαρτιά του για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την αρχική ενδεκάδα.

Ο Γερμανός προπονητής δεν έδειξε τις προηγούμενες μέρες αν θα προχωρήσει σε ροτέισον, εκτεταμένο ή μη, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Τετάρτη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (εφόσον δεν υπάρξει αναβολή, όπως ζήτησε ο Άρης), στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς για τον Άρη.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κάποιες αναγκαστικές αλλαγές…

Για παράδειγμα, ο Μιχάι Κόρχουτ έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων (περισσότερο για να προφυλαχθεί ενόψει Κυπέλλου) και ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για τον αντικαταστάτη του, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλο αριστερό μπακ διαθέσιμο.

Λίντσεϊ Ροζ και Λούκας Σάσα τον έχουν αντικαταστήσει παλαιότερα. Αν ένας από τους δύο επιλεγεί, τότε θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, είτε στο δεξί άκρο της άμυνας είτε στα χαφ.

Παράλληλα, οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ντάνιελ Μαντσίνι στα πλέι οφ, τον φέρνουν στο κατώφλι της αρχικής ενδεκάδας. Αρκετό χρόνο στις προπονήσεις πήρε επίσης και ο Μάρτιν Τόνσο, που έχει και αυτός τις πιθανότητές του.

Ωστόσο, ο Μίχαελ Ένινγκ, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, στις χθεσινές του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι… “Όλα είναι πιθανά. Μπορεί να κάνουμε ένα εκτενές rotation, μπορεί και να μην αλλάξουμε κάτι…”.

To Top