“Στόχος μας η εξάδα, η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος σχολίασε την μεγάλη νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου ενώ αναφέρθηκε και στον βασικό αγωνιστικό στόχο των κίτρινων, που είναι η 6η θέση στην κανονική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς, κάτι που το χρειαζόμασταν. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή, πλήρεις μετά από καιρό και κερδίσαμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Έχουμε τώρα ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και χρειάζεται να συγκεντρωθούμε για να συνεχίσουμε το ίδιο καλά στην Α1″.

Για την βαθμολογική θέση του Άρη: “Πιστεύω πως η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες. Μας αδικεί η βαθμολογία. Έχουν κριθεί πολλά παιχνίδια στο τέλος και έχουμε κάνει λάθη. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και θα μπορούσαμε να ήμαστε πιο ψηλά. Κάναμε κάποιες ήττες και στο Αλεξάνδρειο και εκτός έδρας, όπως αυτή στα Τρίκαλα. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω και το μόνο που μπορούμε είναι να μάθουμε από τα λάθη μας”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Στόχος μας είναι η εξάδα. Οι ομάδες που είναι από πάνω μας είναι καλές, υπάρχει διαφορά με την Κηφισιά, αλλά θα προσπαθήσουμε και για το κάτι παραπάνω. Πάμε βήμα – βήμα και με όποιον αντίπαλο και να παίξουμε μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό”.

Για την δυναμική που θα είχε η ομάδα αν είχε ξένους παίκτες στο ρόστερ της: “Δεν είμαι της άποψης πως αν είχαμε κάποιον ξένο θα άλλαζε δραματικά η κατάσταση. Μου αρέσει η προσπάθεια που γίνεται και δεν χρειάζεται να υπάρχουν μόνο ξένοι. Σίγουρα η ομάδα θα ήταν ακόμα καλύτερη, εφόσον υπήρχαν κάποιοι ικανοί ξένοι. Πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στους Έλληνες. Είναι ένα πλάνο που χρειάζεται χρόνο. Ο Άρης μπορεί να αναδεικνύει Έλληνες παίκτες και το έχει αποδείξει”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούμπο και το ΝΒΑ: “Παρακολουθώ κάποια πράγματα, είδα τον Γιάννη που πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για την βελτίωση του και την προσαρμογή του. Έχει δουλέψει και το μόνο αρνητικό είναι ότι η ομάδα του δεν έχει πολλές νίκες. Ίσως όμως αυτό να του κάνει και καλό”.

To Top