ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στόχος τα 200.000 ευρώ από χορηγίες φανέλας, ονόματος και άλλες μικρότερες, πλην τηλεόρασης και διαρκείας!

H ΚΑΕ Αρης έχει να ανταποκριθεί σε πολλές και ποικίλες οικονομικές ανάγκες, οπότε κάθε συμφωνία που επιτυγχάνει είναι μεγάλη βοήθεια.

Γεγονός αποτελεί πλέον η συμφωνία του Άρη με την εταιρία Midea για την φανέλα της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν χορηγία από μια μεγάλη επιχείρηση, με μια συμφωνία που ζυμώθηκε για αρκετό χρονικό διάστημα και θα αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία.

Παράλληλα, στον Άρη είναι έτοιμοι να κλείσουν σύντομα και χορηγία για το όνομα, αλλά και με κάποιες άλλες μικρότερες εταιρίες, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 200 χιλιάδες ευρώ σύνολο. Αν συνυπολογίσει κανείς τα εισιτήρια διαρκείας, που έχουν διατεθεί ως τώρα περίπου 1.000 και τα τηλεοπτικά δικαιώματα (θα μπει το ποσό των 350.000 ευρώ), τότε φαίνεται πόσο δυναμικά επιστρέφει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ σε επίπεδο χορηγιών, στο πλαίσιο πάντα της προσπάθειας για οικονομική εξυγίανση.

Όλα αυτά ήρθαν με πολλή δουλειά και επαφές από όλη τη διοίκηση, οπότε δικαιολογημένα μόνο ικανοποίηση υπάρχει στο Αλεξάνδρειο.

To Top