ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα στον ΟΦΗ οι καλύτερες επιδόσεις του φετινού Άρη! Τι λένε οι αριθμοί

Μπορεί οι στατιστικές να μην παίζουν μπάλα, μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να κερδίσει τον ΟΦΗ στο τελευταίο παιχνίδι, όμως οι κιτρινόμαυροι παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα και αυτό είναι εμφανές.

Ο Άλαν Πάρντιου πρέπει να φέρει εις πέρας μια σημαντική αποστολή, να… δέσει τους παίκτες του Άρη και να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας με τον βρετανό τεχνικό στο τιμόνι έχει αρχίσει να φαίνεται, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο Άρης είχε τις καλύτερες στατιστικές σε τέσσερις κατηγορίες από την αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, οι κιτρινόμαυροι είχαν 14 σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ σε όλο το πρωτάθλημα είχαν μέσο όρο μόλις 5,3 σουτ.

Όσον αφορά τα συνολικά σουτ αυτά ανήλθαν στα 17 κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ είχαν μέσο όρο 11 στις αγωνιστικές που παίχτηκαν μέχρι σήμερα.

Από εκεί και πέρα, σημαντικό στατιστικό είναι και οι επιτυχημένες πάσες, που στο ματς κόντρα στους κρητικούς έφτασαν τις 502, ενώ στις 10 προηγούμενες αγωνιστικές ο μέσος όρος ήραν μόλις 396.

Τέλος, ο Άρης είχε ακόμη μια… πρωτιά, από την έναρξη της σεζόν, αυτή που αφορά τις επιτυχημένες προωθητικές μπαλιές, με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν τις 7 στο ματς με τον ΟΦΗ, ενώ είχαν μόλις 2,7.

To Top