Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τους οργανωμένους οπαδούς!

Οι “Ιερολοχίτες” για μια ακόμη χρονιά συγκεντρώνουν για ακόμα μία χρονιά ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, κτλ) και εν γένει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Οι γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, βρίσκουν ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας να παλεύουν με το κρύο, μη έχοντας μία στέγη για να μείνουν, ή να ζητιανεύουν για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, αναλογιζόμενος τη θέση και την ευθύνη του ως ενεργό μέλος του κοινωνικού ιστού, συγκεντρώνει για ακόμα μία χρονιά ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, κονσέρβες, κτλ) και εν γένει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η συγκέντρωση του υλικού έχει ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιείται στα γραφεία του Συνδέσμου, Κωνσταντινουπόλεως 2 & Αγίας Τριάδας, Τρίτη με Παρασκευή μετά τις 8μμ, καθώς και στα γραφεία των Ιερολοχιτών Πολυκάστρου, στη διεύθυνση Μ. Αλεξάνδρου 157.

Καλούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου να συνδράμουν σ’αυτή την προσπάθεια -όσο μπορεί ο καθένας-, για να καταφέρουμε τώρα τις ημέρες των εορτών να την ολοκληρώσουμε, μαζεύοντας ό,τι περισσότερο μπορούμε.

Και η πιο μικρή πράξη είναι πιο αποτελεσματική από την καλύτερη πρόθεση…

Η αλληλεγγύη το όπλο μας!

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970…”

To Top