ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκίνηση: Επιστρέφει το Κick Οff 25 χρόνια μετά για να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια

Το αγαπημένο και κλασσικό παιχνίδι ποδοσφαίρου Kick Off, επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια αναμονής και ανυπομονησίας. Αν και αυτό δεν είναι νέο, καθώς από πέρυσι ο δημιουργός του τίτλου είχε κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις για το reboot της δημοφιλούς σειράς, όπως και για την συνεργασία του με την Digital Lounge.

Ο δημιουργός του τίτλου Dino Dini ωστόσο, δημοσίευσε πρόσφατα μερικές πρώτες εικόνες από το παιχνίδι που αυτή την στιγμή βρίσκεται σε μορφή Pre-Alpha. Οι εικόνες αυτές αναμένεται να ξυπνήσουν πολλές αναμνήσεις από τους οπαδούς του τίτλου.

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το Kick Off Revival όπως ονομάζεται το reboot του τίτλου θα διαθέτει και online play, ένα πράγμα που οι παλαίμαχοι παίκτες ζητούν εδώ και 25 χρόνια!

Παρ’ ότι το παιχνίδι Kick Off για κάποιους μπορεί να ξυπνάει απλώς μερικές αναμνήσεις, κάποιοι άλλοι δεν έχουν σταματήσει να παίζουν, μέχρι και σήμερα. Η απόδειξη βρίσκεται στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Kick Off τα οποία μάλιστα έχει κερδίσει δύο φορές ο δικός μας Άλκης Πολυράκης (2001 και 2013).

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 για PlayStation 4 και PS Vita, ενώ εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για περισσότερα νέα και πληροφορίες. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: news247.gr

To Top